fbpx
Loading dogodki

Parada ponosa 2020

26. septembra 2020 od 17:0020:00

Organizator: Društvo Parada ponosa

Jezik: slovenski, angleški, znakovni

 

Parada ponosa BO!

 

Vabljene_i na Parado ponosa 2020! Zaradi trenutne situacije, obstoječih ukrepov in priporočil, bo letošnja izvedba Parade ponosa drugačna. Izvedla se bo v obliki 10 zaporednih manjših shodov (do 50 oseb). Za uradno udeležbo na Paradi ponosa je zahtevana prijava preko tega obrazca.   Z izpolnitvijo prijavnega obrazca potrjujete udeležbo na enem izmed manjših shodov. Vsak manjši shod bo označen z eno izmed barv mavrične zastave. Prijave so odprte do 24.9. do 12.00 popoldne. Vsa natančnejša navodila prejmete v naslednjem tednu, kjer bo navedena vaša barva skupine, koordinator_ka , čas in lokacija zbirnega mesta. Prejele_i boste tudi informacije, ki se nanašajo na ukrepe, ki jih bomo morale_i spoštovati. Prosimo vas, da upoštevate vsa priporočila NIJZ, tudi me_i jih bomo. Čas je nepredvidljiv, prepleten z navodili in priporočili. Vabimo vas, da spremljate naš program in vse morebitne spremembe na spletni strani www.ljubljanapride.org/2020

 

Če se ne želite vključiti v uradno organizirano obliko manjših shodov, bo v naslednjem tednu objavljena trasa Parade ponosa 2020 ter program. Vsako leto Parado ponosa spremlja vedno več opazovalk_cev ter naključnih mimoidočih oseb, veselimo se tudi tovrstne podpore. 

Udeleženke_ce naprošamo, da se pred dogodkom seznanijo s priporočili NIJZ za preprečevanje širjenja okužbe z virusom SARS-CoV-2 . 

 

Hvala za prijavo in razumevanje !

Share This Event

  • Ta dogodek je minil.

Podrobnosti

Datum:
26. septembra 2020
Ura:
17:00–20:00

Prizorišče

Metelkova, Ljubljana center