X
Menu
X
Loading dogodki

Predstavitev: Vključujemo

10 junij 2021

Organizira: Društvo Parada ponosa

Jezik: slovenščina

 

Dogodek Vključujemo bo sestavljen iz uradne ustanovitve Mreže vključujočih organizacij in predstavitve priročnika Vključujoče organizacije – Priročnik za organizacijski razvoj.

Z namenom opolnomočenja in opremljanja (mladinskih) organizacij za bolj vključujoče in kvalitetno delo z mladimi smo se v Društvu Parada ponosa odločile_i povezati večje število mladinskih ter sorodnih organizacij, ki v Mestni občini Ljubljana delujejo na področju vključevanja mladih iz marginaliziranih skupin, v Mrežo vključujočih organizacij. S tem se želimo organizacije opolnomočiti in medsebojno podpreti pri delovanju na področju vključevanja in nediskriminacije. 

Poleg tega pa želimo na dogodku obeležiti prav posebno priložnost: izdajo priročnika Vključujoče organizacije, ki je sedaj dostopen tudi v slovenskem jeziku.

 

Organizatorji se bomo držali trenutno veljavnih ukrepov za zajezitev epidemije. Skladno s tem bomo upoštevali PCT (preboleli, cepljeni, testirani) pravila. Vse obiskovalke_ce vljudno naprošamo, da upoštevate veljavne predpise in nam pomagate narediti dogodek mavričen in varen.

Share This Event

  • Ta dogodek je minil.

Podrobnosti

Datum:
10 junija, 2021
Ura:
17:00 - 19:00

Prizorišče

Desni atrij Mestne hiše, Mestni trg 1, Ljubljana /// Pritličje, Mestni trg 2, Ljubljana (odvisno od takrat veljavnih ukrepov)