Loading dogodki

Z mladimi po LGBTIQ+ Ljubljani

10 junij 2023 16:00 - 18:00

Z mladimi po LGBTIQ+ Ljubljani

Vodena tura
________________

Dogodek bo potekal v angleščini.

V Društvu Parada ponosa že od leta 2015 izvajamo vodene LGBTIQ+ ture za gostje_e Festivala Parada ponosa, saj želimo obiskovalke_ce izobraževati o zgodovini in aktualnem stanju LGBTIQ+ aktivizma v Ljubljani in Sloveniji. V sodelovanju z LGBTIQ+ organizacijami, aktivistkami_i in posameznicami_ki, ki so pomembno prispevale_i k prelomnim dogodkom v boju za LGBTIQ+ pravice v preteklih 20. letih, letos edinstven ogled Ljubljane skozi mavrična očala organiziramo tudi za širše občinstvo. Na raziskovanje vas bodo popeljale_i naše_i mlade_i prostovoljke_ci.

Tura je namenjena širši javnosti, izvedena pa bo v angleškem jeziku. Zaradi omejenega števila mest v skupini je obvezna prijava preko spletnega obrazca: https://forms.gle/t3AwJfGY3KFdNPnc7

Prijave zbiramo do 09.06.2023.

* LGBTIQ+ tura po Ljubljani traja približno dve uri in vključuje počasnejšo hojo po ljubljanskem mestnem jedru. Če imate glede dostopnosti ture več vprašanj se lahko obrnete na spletni naslov vesna@ljubljanapride.org in potrudile_i se bomo turo prilagoditi vašim potrebam.

Share This Event

  • Ta dogodek je minil.

Podrobnosti

Datum:
10 junija, 2023
Ura:
16:00 - 18:00

Prizorišče

Mestna galerija Ljubljana
Mestni trg 5
Ljubljana, Slovenija
+ Google Map