X
Menu
X
Loading dogodki

Delavnica izdelovanja transparentov in značk: TRANSparent, drugi del

01 junij 2021

Organizirata: Društvo Parada ponosa in Društvo Kvartir

Jezik: angleščina

 

Parada povezuje in Društvo Kvartir soorganizirata dogodek TRANSparent, drugi del: delavnica izdelovanja transparentov in značk.

Med iniciativami, s katerimi Društvo Parada ponosa sodeluje v okviru letošnjega Festivala Parada ponosa, je tudi Transpozij_um, vsakoletno srečanje transspolne in interspolne skupnosti z Balkana, ki ga letos organizira trans sekcija Društva Kvartir, TransKvartir. V podporo njihovemu delu, in da zagotovimo svojo opremljenost za skupno protestiranje na Paradi ponosa, ki se ji letos pridružuje tudi Balkanski trans inter marš,  Parada povezuje in Društvo Kvartir pripravljata »drop-in« delavnico, na kateri bomo izdelovale_i transparente, protestne pripomočke in značke s poudarkom na trans vsebinah. Hkrati bo dogodek tudi priložnost, da spoznate prostovoljke_ce, ki se nam bodo iz tujine in vsepovsod po Sloveniji pridružile_i, da v okviru programa Evropska solidarnostna enota pomagajo pri organizaciji Festivala Parada ponosa. Skupaj jim bomo lahko predstavile_i lokalno kvir in trans skupnost!

Materiale, ki bodo izdelani na delavnici, bomo uporabile_i na Balkanskem trans inter maršu ter za zbiranje sredstev za Festival Parada ponosa.

Dogodek je namenjen transspolnim osebam in zaveznicam_kom, odvil pa se bo v živo pred klubom Monokel na Metelkovi. Za prijavo prosim pošljite sporočilo na asja@ljubljanapride.org

 

Organizatorji se bomo držali trenutno veljavnih ukrepov za zajezitev epidemije. Skladno s tem bomo upoštevali PCT (preboleli, cepljeni, testirani) pravila. Vse obiskovalke_ce vljudno naprošamo, da upoštevate veljavne predpise in nam pomagate narediti dogodek mavričen in varen.

Share This Event

  • Ta dogodek je minil.

Podrobnosti

Datum:
1 junija, 2021
Ura:
16:00 - 20:00

Prizorišče

pred klubom Monokel na Metelkovi