fbpx

Društvo Parada ponosa išče prostovoljke_ce

21. Sep. 2020

Parada ponosa BO!

In ne samo, da bo: zaradi trenutne situacije, obstoječih ukrepov in priporočil bo letošnja izvedba Parade ponosa drugačna.In zaradi tega rabimo TEBE!Želiš podpreti LGBTIQ+ skupnost?


Te zanima, kako potekajo priprave na Parado v času korone?
Imaš čas 26. 9.?
Si zdrav_a in ti ni težko nositi zaščitne maske in si pogosto razkuževati rok?
Ne želiš zamuditi zgodovinske 20. Parade ponosa?

Iščemo prostovoljke_ce, ki bi podprle izvedbo letošnje izredne septembrske 20. Parade ponosa!

Pomoč iščemo na naslednjih področjih:
– pri pripravi in dostavi hrane za druge prostovoljke_ce;
– na stojnici,
– pri logistiki in nabavi materialov,
– pri prevažanju materialov,
– pri prevzemu vloge rediteljice_ja
in še pri marsičem.

Prijavi se do SREDE, 23. 9.
Prijavi se tukaj: https://forms.gle/Yf6tBpsBJ9FRQ7TC8

V prijavi zahtevani osebni podatki, so potrebni za sledenje NIJZ zahtevam. Seznam prisotnih je obvezen pri organiziranju oz. izvedbi zbiranj do 50 oseb. Podatke bomo skrbno varovale_i. Seznam moramo hraniti en mesec po izvedenem zbiranju in smo ga dolžne_i posredovati NIJZ na njihovo zahtevo. Če NIJZ v enem mesecu od dneva izvedbe zbiranja zahteve ne pošlje, se seznam uniči.

Po zaključenih prijavah boste po e-mailu dobile_i nadaljne informacije, vključno s točno uro in krajem obveznega informativnega sestanka, ki bo potekal v petek, 25. 9. 2020 med 13.00 in 17.00.

Z dodatnimi vprašanji nam piši na info@ljubljanapride.org

Opozorilo:Na Paradi ponosa 2020 lahko sodelujejo osebe, ki so se predhodno prijavile in katerih prijavo je Društvo Parada ponosa potrdilo.

Sodelujejo naj le zdrave_i udeleženke_ci. Skrbite za osnovno higieno (redno umivanje in razkuževanje rok) ter higieno kašlja. Izogibajte se dotikanju ust, nosu in oči. Ohranjajte minimalno zahtevano medosebno razdaljo 2m.

Uporaba zaščitne maske ali druge oblike zaščite ustnega in nosnega predela obraza je tekom aktivnosti obvezna.Udeleženke_ci se s prijavo zavezujete k upoštevanju priporočil NIJZ in navodil organizatorja.Prosimo vas, da se seznanite in upoštevate vsa priporočila NIJZ, tudi me_i jih bomo.