fbpx
Loading dogodki

Parada povezuje: #queertok

8. novembra 2021 od 18:0020:00

Društvo Parada ponosa ima nov profil! Tako kot druge platforme, želimo tudi TikTok uporabiti za ozaveščanje o pomembnih temah ter za širjenje kvir agende. Na tokratnem, izjemoma ponedeljkovem Parada povezuje, bomo skupaj naredile_i TikTok video, ki ga bomo objavile_i na profilu: @ljubljanapride. Odpreti želimo kreativni prostor namenjen vsem, ki jih zanimajo uporaba Tik Toka in LGBTIQ+ tematike. Dobrodošli ste vsi ne glede na vaše predhodne izkušnje z uporabo Tik Tok platforme, da lahko skupaj ustvarjamo bolj varen prostor na socialnih omrežjih!

Dogodek bo potekal 8. Novembra ob 18h v prostorih Društva Parada ponosa na Dunajski 10.

Dogodek bo potekal v angleščini.

Na dogodku bomo upoštevale_i vse preventivne ukrepe za zajezitev epidemije kot so nošenje mask, razkuževanje in umivanje rok, vzdrževanje medsebojne razdalje in upoštevanje vseh veljavnih ukrepov za zajezitev epidemije. Udeleženke_ci dogodka morajo izpolnjevati pogoj PCT.

 

🗣️ Parada povezuje stremi k povezovanju lokalnih LGBTIQA+ mladih, aktivistk_tov in vseh, ki jih zanima politična plat parad ponosa in boj za človekove pravice LGBTIQA+ oseb v Sloveniji in po svetu.

Zavedamo se, da je biti razkrita LGBTIQA+ oseba v javnem prostoru politično dejanje, kar ni vedno preprosto – želimo ustvariti varnejši prostor za vse LGBTIQA+ osebe, ter prostor kjer se vse osebe iz skupnosti počutimo opolnomočene_i.

Share This Event

  • Ta dogodek je minil.

Podrobnosti

Datum:
8. novembra 2021
Ura:
18:00–20:00

Prizorišče

Društvo Parada ponosa, Dunajska cesta 10