fbpx
Loading dogodki

Trening v Nemčiji: Who is the director of your gender role

26. oktobra 20224. novembra 2022
Te zanima pomembnost vključevanja LGBTIQ+ oseb v mladinsko delo? 

Želiš nasloviti težave s katerimi se skupnost srečuje v vsakdanjem življenju?

Prijavite se TUKAJ: https://forms.gle/NX7nMUu29PD8wnn57

 

Iščemo dve_a udeleženki_ca – mladinski_a delavki_ca ali aktivistki_a -, ki se bosta udeležili_a mednarodnega usposabljanja, ki ga organizira Loesje Berlin od 26. oktobra do 4. novembra 2022 na nemškem podeželju v bližini Bremna. Namen projekta je ozaveščanje o resničnosti s katero se soočajo LGBTIQ+ osebe ter o pomenu njihovega vključevanja in opolnomočenja.

 

Loesje je kolektiv ljudi z vsega sveta, ki se je začel na Nizozemskem. Verjamejo v moč solidarnosti in vključevanja. Z izdelavo plakatov s komentarji na aktualne teme želijo gledalki_cu pomagati, da stvari vidi z nove perspektive. Loesje Berlin je že vrsto let pomembna partnerska organizacija Društva Parada ponosa, s katero sodelujemo na projektu DekontRaminacija. Na usposabljanju bodo sodelovale_i udeleženke_ci iz Nemčije, Libanona, Severne Makedonije, Latvije, Češke, Slovenije, Tunizije, Hrvaške in Bolgarije – to je odlična priložnost za spoznavanje in izmenjavo!

 

Te udeležba že kaj bolj zanima?

Prijavi se tukaj: https://forms.gle/NX7nMUu29PD8wnn57

 

Pomembno opozorilo: za udeležbo na usposabljanju moraš biti v cepljen_a s cepivom Covid, ki ga je odobrila EU.

 

Usposabljanje bo potekalo v angleškem jeziku. Stroški nastanitve, prehrane in programa so v celoti kriti, potni stroški pa se lahko krijejo v višini do 275 EUR. Nastanitev je skupnih sobah z 2-4 udeleženkami_ci. Usposabljanje bo potekalo v KulturHaus v kraju Osterholz-Scharmbeck blizu Bremna. 

Share This Event

  • Ta dogodek je minil.

Podrobnosti

Začetek:
26. oktobra 2022
Zaključek:
4. novembra 2022