fbpx

Moj mavrični planer 2024

27. Nov. 2023

Draga_i bralka_ec,

pisalo se je leto 2021 in s skupino mladih prostovoljk_cev smo ustvarile_i naš prvi mavrični planer. Od takrat ga dopolnjujemo, izpopolnjujemo ter vsako leto ponovno natisnemo, letos prvič tudi v angleški verziji. Vabimo te v svet zgodovine naše skupnosti in pomembnih trenutkov, ki so jo gradili. 

KAJ JE MOJ MAVRIČNI PLANER?

Planer ni zgolj koledar, ampak vrata v svet več kot 50 pomembnih trenutkov, ki so oblikovali LGBTIQ+ zgodovino, s posebnim fokusom na Sloveniji in Balkanu. To je od nas, mladih aktivistk_ov, zahtevalo, da postanemo zgodovinopiske_ci svojega dela, dela tistih, ki se borijo z nami in tistih, ki so se borile_i pred nami. 

ZAKAJ BI MORAL BITI NAŠ PLANER DEL TVOJEGA VSAKDANA?

Ker te bo, poleg tega, da ti bo pomagal načrtovati tedne, popeljal na poučno potovanje skozi zgodovino LGBTIQ+ gibanj in je prva tovrstna zbirka ključnih dogodkov v našem prostoru. Ne škodi tudi, da je okrašen z barvami mavrice, ki simbolizirajo našo barvito skupnost.

KDO BI BIL SREČNEJŠI Z NAŠIM PLANERJEM?

  • LGBTIQ+ osebe: vse_i, ki si želijo vsak dan obarvati z mavrično zgodovino.
  • Naše_i zaveznice_ki: vse, ki si želijo bolje razumeti zgodovino LGBTIQ+ gibanja in podpreti našo borbo za enakopravnost.
  • Poslovni partnerji: organizacije in podjetja, ki stremijo k vključujočnosti in podpirajo LGBTIQ+ skupnost.
  • Angleško govoreče osebe: vse_i, ki želijo svoj izvod mavrične zgodovine v angleščini.

KAKO LAHKO DOBIŠ SVOJ MAVRIČNI PLANER?

Planer lahko naročiš s klikom na spodnjo povezavo. S simbolnim prispevkom 15€ nam boš pomagal_a pokriti stroške tiska in oblikovanja. Če želiš nekaj več, nudimo možnost personalizacije planerja z logom tvoje organizacije ali z natisnjenim sporočilom za 20€ na izdelek pri večjih naročilih (nad 50 izdelkov). Naroči svoj planer in naj bo tvoje leto 2024 polno dobrih načrtov, opolnomočenja in pomembnih spoznanj o naši skupnosti.