Delavnica: Pravice nam pripadajo

human-rights-every-human-has-rights

Delavnica za mlade LGBT aktivistke in aktiviste, za vse tiste, ki vas zanima tematika človekovih pravic in za vse tiste, ki se že, in bi se tudi v prihodnje želeli ukvarjati s pravicami LGBT oseb. Delavnica bo potekala v angleškem jeziku in nam bo omogočila tudi mednarodni doprinos k tematiki is strani trenerke iz tujine ter udeleženk in udeležencev iz tujine.

KJE: eKavarna (PiNA)
Kidričeva 43, Koper
http://www.pina.si/index.php/e-kavarna.html

KDAJ: Sreda, 11. Junij 2014
14:00 – 19:00

PRIJAVA: http://www.ljubljanapride.org/2012/?page_id=1210

V tednu Parade Ponosa se bodo odvijale delavnice za mlade LGBT (bodoče) aktivistke in aktiviste ter za vse tiste LGBT osebe, ki jih zanimajo tako vsebine delavnic, kot tudi druženje in maštanje skupaj z dugimi mladimi LGBT osebami. Delavnice so namenjene izražanju, oblikovanju mnenj, kreativnosti, aktivizmu in sproščenemu ustvarjalnemu druženju ob pogovoru.

V Kopru pa smo želeli na delavnico povabiti vse mlade in mlade po srcu, ki vas zanima tematika LGBT pravic. Morda se že, ali pa se boste v prihodnje angažirali kot borka ali borec za človekove pravice, morda poznate koga, ki se sooča z diskriminacijo pa bi želeli izvedeti kaj se da narediti v takem primeru, morda ste sami v dvomih katere pravice v Sloveniji sploh imamo/imajo LGBT osebe… Vse to in še več bo tema delavnice.

Z VAMI BOSTA:
Mitja Blažič
Dolgoletni aktivist in borec za LGBT pravice in
Trener učenja za človekove pravice

Sanne Bouwman
EVS prostovolka pri PiNI in
Trenerka neformalnega izobraževanja

Delavnico bomo začinili tudi s pogostitvijo 🙂

PRIDEš?

www.ljubljanapride.org // #LjubljanaPride #PRIDEm #Jain?

COE-Logo-Quad-300ppp

nhsm-800x800

Category: Program delavnic · Tags:

Leave A Comment

Vpišite se na Ljubljana Pride mailing listo: