Dan družin v Cvetlični vrt

Vse otroke, njihove starše, skrbnice in skrbnike, tete in strice, babice in dedke, prijateljice in prijatelje

vabimo na

Dan družin v Cvetlični vrt

*****

Sobota, 8. junij 2013, ob 13.00 – 16.00

Galerija Hostla Celica na Metelkovi v Ljubljani

*****

Skupaj s Cvetličnicami Evo, Ido in Urško bomo slikali na glinene cvetlične lončke, v katere bomo posadili čisto prave cvetlice. Oblikovali bomo prikupne možiclje iz prsti, ki jim bomo namesto las posadili travo. Barvali bomo kamne in kamenčke, ki so jih zgladile reke, potoki, morja in jezera ter jih na ogled postavili vpisane steklene kozarce. Medtem ko bodo odrasli srkali kavo, se bomo igrali in poslušali pravljice v igralnem kotičku.

Ker bomo kar precej packali z različnimi barvami in prstjo, je zaželeno, da so naša oblačila navajena na madeže. S sabo pa lahko prineseš tudi svoj glineni lonček ali stekleni kozarec – tistega za vlaganje kumaric ali višnjevega kompota.

Več nas bo, bolj bo vse ocvetličeno.

Dan družin v Cvetličnem vrtu organizira Društvo informacijski center Legebitra v sodelovanju z Društvom parada ponosa v sklopu paradnega tedna 2013.

Dodatne informacije: eva.gracanin1@gmail.com ali 01 430 51 44 (Eva Gračanin).

Dan družin sofinancira Urad za mladino pri Mestni občini Ljubljana.

Delovanje ter programe in projekte Društva informacijski center Legebitra sofinancirata:Študentska organizacija univerze v Ljubljani in Fundacija financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v Republiki Sloveniji – FIHO.

il_fullxfull.377194734_jwga

Category: Sobota 8. junij · Tags:

Leave A Comment