fbpx

Usposabljanje na delovnem mestu – Berlin, Nemčija

16. Avg. 2023

Tekom tega poletja se nas je kar nekaj članic ekipe Društva Parada ponosa udeležilo usposabljanj na delovnem mestu. Nekatere_i so obiskale_i nove partnerske organizacije, midve z Majo pa sva se odpravili k partnerski organizaciji Loesje Berlin. Z organizacijo že imamo vzpostavljeno sodelovanje in napočil je čas, da se ga lotimo bolj strateško in dolgoročno.

Hvala Roli Ståhl, vodji organizacije, in njeni ekipi, za nadvse toplo dobrodošlico in so-delo.

Maja je preučevala kreativne in kulturne projekte in aktivnosti na presečišču LGBTIQ+ identitet, feminizma in položaja kulture. Jaz sem pa poskrbela, da ima Loesje Berlin zdaj več znanja in konkreten plan kako bodo pridobili akreditacije za udejstvovanje znotraj programov Erasmus+ in Evropska solidarnostna enota. Skupaj smo obogatile naše znanje, izkušnje in predvsem med-organizacijsko sodelovanje.

Veselimo se skupnih aktivnosti med našima organizacijama!

Vse_i, ki vas zanima medijska pismenost in pa super tehnološke novosti na področju komunikacij (recimo uporaba VR tehnologije), vas skupaj z Loesje Berlin vabimo na mednarodno usposabljanje, ki ga gostijo novembra v Bremnu. Za več podrobnosti nas spremljajte še na prej na družbenih omrežjih in na www.ljubljanapride.org