fbpx
Loading dogodki

Vključujoče prostovoljstvo

17. novembra 2021 od 10:0012:00
Društvo Parada ponosa vas vabi na predstavitev in pogovor, ki bo potekal v sredo, 17.novembra 2021, med 10.00 in 12.00, na spletu.
Na dogodku bomo predstavile_i povzetek priporočil o tem, kaj osebe potrebujejo in s kakšnimi izzivi se srečujejo pri vključevanju v prostovoljstvo. Predstavitvi sledi pogovor z odločevalkami_ci o priporočilih in možnostih njihove implementacije ter odprta diskusija z udeleženkami_ci.
Vsebina priporočil temelji na odgovorih, ki jih zbiramo v vprašalniku ter skozi ulične akcije v Sloveniji, Nemčiji, Srbiji, Hrvaški in na Irskem.
Vprašalnik lahko še vedno izpolnite na povezavi: https://forms.gle/hAu7cHaV6joTh7fi9
Namenjen je vsem, ki prebivajo na območju RS s poudarkom na osebah iz marginaliziranih skupin. Izpolnjevanje vam bo vzelo približno 2 minuti.
Vprašalnik in dogodek sta del projekta Vključujoče prostovoljstvo, ki ga izvaja Društvo Parada ponosa (Slovenija), Inicijativa mladih za ljudska prava (Hrvaška), Inicijativa mladih za ljudska prava (Srbija), Loesje Berlin (Nemčija) in INAR (Irska). Projekt je financiran iz mehanizma Evropa za državljane.

Share This Event

  • Ta dogodek je minil.

Podrobnosti

Datum:
17. novembra 2021
Ura:
10:00–12:00

Prizorišče

TBC